OHJEITA


Liitän jokaiseen kirjoitukseeni tunnisteen, jotta niitä on helpompi löytää aihepiireittäin. Sivun oikeassa reunassa on luokiteltuna aiheet, joista olen kirjoittanut. Sieltä löytyy järjestyksessä niin bloggaukset, mielipide- ja hartauskirjoitukset kuin saarnatkin.

Samalla kun blogini sisältää ajankohtaista aineistoa, se toimii eräänlaisena arkistona. Tarkoituksena on palvella papistoa, kirkon työntekijöitä ja kaikkia heitä, jotka ovat kiinnostuneita hengellisistä puheista ja kirjoituksista. Kun teemat ovat järjestyksessä, niitä on helppo löytää. Voit vaikka perehtyä tiettyyn kirkkopyhään vuosikerroittain. Vasemmasta yläkulmasta (blogger-tunnuksen vieressä oleva hakukenttä) voit hakea saarnoja kirjoittamalla siihen: 1. sunnuntai loppiaisesta, jouluaamu, pääsiäisyö, reminiscere, rogate jne. Suoraa tekstihakua kannattaa myös kokeilla (Matt. 5:1-12, Luuk. 2:1-20 jne.). Haku ei toimi ihan optimaalisesti, mutta yleensä oikea teksti löytyy sivua alaspäin selaamalla. Toinen tapa on selata vuosikertoja, ja/tai hyödyntää nettiselaimen omaa hakua. 

Toivon, että sivustostoni on sinulle hyödyksi, vähintään ajatuksesi peiliksi. Itse olen hyötynyt vastaavista sivuista paljon.

Olen ammentanut aineistoa monesta lähteestä. Kaikki eivät ole suinkaan "omasta päästä" tai "hengessä saatua". Mikäli huomaat, että kirjoituksissani on suoria pitkiä lainauksia muilta kirjoittajilta ilman viittausta, lähetä siitä viesti. Poistan kirjoituksen tai lisään siihen kuuluvat krediitit. Vastaavasti: jos puolestasi käytät tekstejäni suoraan, on kohteliasta mainita lähde, mistä ne on saatu. Julkaista niitä ei saa omissa nimissään ilman lupaani.  

Olet vapaa lähettämään minulle kehitysideoita tai mitä tahansa palautetta. Kommenttikentät ovat sitä varten, että niitä käytetään. Kiitos sinulle.

Antoisia lukuhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti