YHTEYSTIEDOT


*Email: partanen.panu@gmail.com / panu.partanen@evl.fi

*Phone: +358 40 554 6981

*Address: Toivakan seurakunta, Salomonin tie 8, 41660 Toivakka, FINLAND

*Social media:

Facebook: https://www.facebook.com/panu.partanen
Twitter: https://twitter.com/pjpartan

Instagram: https://www.instagram.com/pjpartan/
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/panu-partanen-23a10910


-----

Mikäli olet kiinnostunut pyytämään minua puhujaksi tilaisuuksiin, ota rohkeasti yhteyttä! 

Teen päätoimisesti kirkkoherranvirkaani mutta hyvissä ajoin sovittaessa pystyn järjestelemään aikataulujani. Korvaukset ovat kohtuullisia. Kirkollisia toimituksia en tee Toivakan ulkopuolella kuin muutamin poikkeuksin, koska ne ovat kirkon jäsenistölle ilmaisia ja kuuluvat oman kotiseurakunnan paimenille. 

Erityisiä kiinnostukseni aiheita ovat raamatunselitys, lähetystyö ja kansainvälisyys, tasa-arvokysymykset ja kaikki kirkollisesti "vaikeiksi" koetut asiat.  

----

Olen 46-vuotias, asun Toivakassa ja toimin paikallisen seurakunnan kirkkoherrana. Olen vakaumuksellinen kristitty, se on iso osa identiteettiäni. Ei pelkästään pappeuteni tähden, vaan muutenkin. Minua kiinnostaa uskonkysymykset ja ihmiset, ja niiden kautta kaikki yhteiskunnalliset asiat. Jeesus lähetti omansa maailmaan, ei erilleen siitä. En päästä ajattelussani itseäni helpolla, enkä kyllä aina lähimmäisiäkään. Koettakaa kestää!  

Harrastan urheilua (mm. tennis, pyöräily, sisäsoutu) ja penkkiurheilua (etenkin Jypin pelit paikanpäällä Hippoksella) sekä elokuvia ja somettelua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti