27.12.2017

Kohtaamiset luovat elämääMinulle ihmisenä ja pappina olemisen ydintä on lähimmäisen kohtaaminen. Kristus on erityisellä tavalla läsnä kuin kaksi tai kolme on koolla (Matt. 18:20).

Toiminpa missä roolissa tahansa, tämän periaatteen kannan mukanani. Haluan olla helposti lähestyttävä. Uskon, että se on yhtä arvokasta niin Toivakassa, Helsingin Kalliossa kuin ihan kaikkialla.  

--  

Kävin joulupäivänä vierailemassa Toivakan palvelutalolla Risto-ystäväni luona. Ja meitä poikiahan aina naurattaa!

Käyn Riston luona säännöllisesti, koska se tekee hyvää ja luo merkitystä elämään - saamme tapaamisesta paljon. On mahdottoman hyvä tunne, kun on odotettu ja tervetullut vieras.

Joulukuun 27. päivä on omistettu apostoli Johannekselle, neljännen evankeliumin kirjoittajalle. Johannes korostaa Jumalan rakkautta ihmisiä kohtaan. Tämä rakkaus on tullut ilmi Jeesuksen syntymässä. 

Jumalan rakkaus velvoittaa kristityt rakastamaan toisiaan.

Käydään toistemme luona. Rakastetaan. Pidetään toistemme puolia: ”Kaksin on parempi kuin yksin, sillä kumpikin saa vaivoistaan hyvän palkan. Jos he kaatuvat, toinen auttaa toista nousemaan, mutta voi yksinäistä, joka kaatuu -- häntä auttamassa ei ole ketään... Yksinäisen kimppuun on helppo käydä, mutta kaksi pitää puolensa, eikä kolmisäikeinen lanka katkea helposti” (Saarnaaja 4).

Hyvää kolmatta joulupäivää - Jumala on rakkaus. Jakakaamme hänen hyvyyttään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti