15.12.2017

Neljä vahvuuttani


Nostan esille neljä vahvuuttani, erityisesti ajatellen Kallion kirkkoherran virkaa: 

VUOROVAIKUTUSTAIDOT.
Kaikki lähtee kohtaamisesta, vuorovaikutuksesta. Ihmiset ovat keskiössä. Johtajan tärkein edellytys ja ominaisuus. Tärkein syy sille, miksi tahdon toimia pappina ja kirkkoherrana. 

JOHTAMISKOKEMUS.
Hankittu pienessä ja haastavassa seurakunnassa. Näyttöä siitä, että tehtävässä on onnistuttu. Olen ketterä reagoimaan toimintaympäristön muutoksiin. Johtamisotteeni on luova, moderni ja uudistava. En myöskään unohda empatiakykyä, ymmärrän ihmistä. Oikeanlaisesta jämäkkyydestä olen saanut kiitosta.      


VIESTINTÄTAIDOT.
Monipuoliset viestintätaidot kattaen puhetilanteet, kirjoittamisen ja myös sosiaalisen median. Tehokas ja nopea. Visuaalinen hahmottamiskyky hyvä. Panostan viestin sisältöön ja selkeyteen.    


TOIMELIAS INNOSTAJA.
Ryhdyn viivyttelemättä tehtäviin, olen aikaansaava. Järjestän mielelläni YHDESSÄ toisten kanssa seurakunnan tapahtumia ja niistä minulla on vankka kokemus. Edistän seurakuntalaisten toiveita, otan ne tosissaan, samoin työntekijöiden ja luottamushenkilöstön. Kutsun mukaan, annan vastuuta, innostan. Vien asioita hallinnossa ripeästi eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti