2.7.2016

Onnittelukirje varttuneelle väelle 2014


Kotiseurakuntanne onnittelee Teitä hienosta saavutuksesta: juhlitte piakkoin merkkipäiväänne. Olemme kiitollisia, että kuulutte joukkoomme. Paljon onnea ja taivaan Isän siunausta!

Raamatussa sanotaan: ”Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut... Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut ” (Ps. 139:13, 16).

Miten ihmeellistä onkaan ymmärtää, että ennen kuin elämämme edes alkoi, oli jo Herramme kanssamme. Jumalalla on ollut meitä varten suunnitelma alusta pitäen, äitimme kohdusta alkaen. Jos pidämme kiinni Hänen lupauksistaan, hän tulee olemaan meille uskollinen. Vaikka joudumme koetuksiin, ei hylkää Herra. Ei koskaan. 

Jeremian kirjassa jatketaan: ”Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon” (29:11). 

Jumalassa meillä on tulevaisuus ja toivo. Hän tahtoo meille pelkästään hyvää.  Hän antaa meille uskon, toivon ja rakkauden. Se kantaa tässä ajassa. Ja kerran se kantaa myös uuteen elämään taivaassa. 

Jumala on rakkaus. Hän on kanssamme Jeesuksessa. Tämän syntymäpäivälahjan voin teille varmuudella luvata.

Teitä ja läheisiänne siunaten,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti