13.7.2016

Saarna mikkelinpäivä 3.10.2010 (perhemessu)


Enkelin kirje

Rauhantervehdys teille, Maaningan pienet ja suuret kristityt!

Nimeni on Barachiel. Se tarkoittaa suomeksi Jumalan siunausta. 

Olen yksi Jumalan seitsemästä pääenkelistä. Minun erityisenä tehtävänä on huolehtia siitä, että Jumalan varjelus ja siunaus tapahtuu tässä maailmassa. Autan Jeesukseen uskovia hädässä ja surussa. Olen hyvyyden puolella ja taistelen pahan voimia vastaan. Tärkein tehtäväni on palvella Jumalaa ja hänen lapsiaan. Kuulemanne raamatunkohta kertoo juuri minun tehtävästäni: ”Jumala antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua kaikkialla, missä kuljet.”

Me enkelit olemme vahvoja ja viisaita, mutta emme mitään verrattuja Jumalaan. Hän on yksin suurin ja kaikkitietävä, ja siksi me kumarramme ja ylistämme häntä. Tahdomme seurata Jeesusta, Jumalan Poikaa.

Tärkeintä meille enkeleille on, että ihmiset tietäisivät miten paljon Jumala rakastaa heitä. Haluamme, että kaikki ihmiset uskoisivat Jumalaan. Sen takia olemme tuoneet useita viestejä taivaasta tänne maan päälle. Minusta kaunein viestimme tapahtui jouluna, jolloin Jeesus-lapsi syntyi. Silloin yksi enkeleistämme sanoi paimenille kedolla: ”Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra.”

Meidän enkelien tärkein viesti on, että Jeesuksen kautta te kaikki olette   Jumalan lapsia. Jeesuksessa Taivaan Isän rakkaus näkyy parhaiten – hän antoi oman Poikansa, jotta teillä kaikilla olisi koti myös taivaassa. Jeesus on nimi, jota kannattaa aina huutaa hädässä – niin minäkin teen.

Kiitän itseni ja muiden enkeleiden puolesta, että olemme saaneet tänään olla kauniissa kirkossanne kanssanne. Meitä kaikkia ei näy, mutta paikalla olemme. Yhdessä saamme kiittää ja rukoilla Jumalaa. Tapahtukoon hänen hyvä tahtonsa teidän elämässänne: ”-- Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa.” 

Teitä maaninkalaisia siunaten ja varjellen,

arkkienkeli Barachiel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti